Popis
Historická kuchařka Julie Svobodové, poprvé vydaná v roce 1898 s podtitulem Navedení, jak připravovati lze chutné pokrmy, lahůdky i nápoje, zvláště pro menší domácnost, obsahuje recepty na pokrmy z masa, drůbeže, ryb i exotičtějších surovin, a to od polévek až po dezerty nebo nápoje. Kromě možnosti nahlédnout skrze recepty do kuchyně a na jídelní stůl přelomu 19. a 20. století kniha nabízí také praktické pokyny, jak nakládat s potravinami, jak připravit hostinu, jaké volit pokrmy, jak vybírat kuchyňské vybavení atd. I když od jejího vydání uběhlo už přes sto let, měla by mít tuto e-kuchařku ve své e-knihovně každá hospodyně. Recepty jsou krátké, stručné, ale velmi návodné a praktické. Obsahuje téměř 560 receptů rozdělených do cca 20 kategorií.
Recenze
E-knihu dosud nikdo nehodnotil.